Blog


Huizenprijzen gestegen in 2014

De huizenprijzen zijn voor het eerst sinds de crisis gestegen, koppen de kranten vandaag. De prijzen stegen vorig jaar (2014) gemiddeld met 0,9 procent gestegen vergeleken met 2013. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bekend maakte op basis van gegevens uit het Kadaster. Ook de NVM maakte onlangs een stijging van de huizenprijzen bekend. Volgens de makelaarsvereniging stegen de prijzen vorig jaar met 3,5 procent tot gemiddeld 215.000 euro.

Betaal niet te veel!

Laat je niet meeslepen door de ontwikkelingen op de woningmarkt en blijf kritisch op gebied van de huizenprijzen. Het is nog steeds een kopersmarkt en daarom ben je er al snel bij gebaat een goede aankoopmakelaar in te schakelen. Een aankoopmakelaar kan een gunstigere koopsom voor je onderhandelen. Een goede aankoopmakelaar betaalt zichzelf op die manier al snel terug.

Reacties ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.