Blog


Nieuwe aanbieders van hypotheken dit voorjaar op de markt

Gelukkig worden er op de hypotheekmarkt regelmatig nieuwkomers verwelkomt. Dat is gunstig voor de consument omdat de concurrentie daardoor toeneemt.

Afgelopen April heeft een nieuwe hypotheekverstrekker genaamd ‘Tulp’ zijn intrede gedaan. Zij werken met scherpe tarieven met name bij de lange rentevaste periode ( 20 jaar en langer) Dit kan dus erg interessant zijn nu de rente historisch laag staat. Nadeel van deze verstrekker is dat zij ( nog) geen nieuwbouw financieren en dat zij maximaal 10 % van de marktwaarde aflosvrij accepteren.

Tweede aanbieder komt waarschijnlijk in juni op de markt. Venn hypotheken gaan ze heten  en beloven scherpe rentes te zullen verstrekken boven het 80% van de marktwaarde ( geen NHG). Dat kan dus erg interessant zijn voor starters die nog geen vermogen opgebouwd hebben. Venn hypotheken accepteert aflosvrij tot maximaal 50% van de marktwaarde en 15% boetevrije aflossing. Dat is ook gunstig voor de doorstromer.

Reacties ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.