Blog


huizenverkopen in de lift

De huizenverkoop zit in de lift. Het aantal verkochte woningen was in januari 2016 maar liefst 26 procent hoger dan in januari 2015. Er worden niet alleen méér huizen verkocht, maar ook tegen een hogere prijs. De woningmarkt lijkt uit het dal te zijn. Het is echter wel regionaal verschillend.

Volgens het Kadaster zijn in januari 2016 11.907 woningen verkocht. Dit is een stijging van 26,2 procent ten opzichte van januari 2015 (9.437). Bestaande koopwoningen waren in januari 2016 4,1 procent duurder dan in januari 2015: de grootste stijging in bijna 8 jaar. Dat melden het CBS en het Kadaster

Reacties ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.